Të reja, 28 korrik

28 Korrik, 2022

Në not, 50 metra stil i lirë, Grisi Koxhaku përmirësoi kohën e tij personale në këtë disiplinë. Në baterinë 1, Koxhaku e ndali kronometrin në 24.87.

Emil Priftaj dhe Kosta Vortollomi morën pjesë në garën e çiklizmit, 65,8 km. Skuadra kuqezi bëri një paraqitje pozitive, duke llogaritur që kishin kundërshtarë shumë të fortë.

Emil Priftaj e mbylli i 49-ti garën, ndonëse në shumicën e kohës ishte me grupin e parë.

I pafat Kosta Vortollomi, në momentin kur ishte me grupin e 10 kryesuesve i prishet biçikleta, humb ritmin dhe kontaktin me kreun e grupit, duke u tërhequr nga gara.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL