Lara Colturi triumfon në garën e parë në Kili

29 Korrik, 2022

Lara Colturi arrin të triumfojë në garën e saj të parë për Shqipërinë,

16-vjecarja Colturi fitoi “Sllalomin gjigand”, garë që u zhvillua në Kili, duke lënë pas kundërshtaret me 6 sekonda, ndërsa theu edhe rekordin e pikëve për një skiator shqiptar , duke grumbulluar 28.5 pikë.

Deri në fund të shtatorit, Colturi do të marrë pjesë edhe në 10 evente të tjera që zhvillohen në Amerikën Latine. Më pas ajo do të kthehet në Itali për të vazhduar përgatitjet për sezonin e dimrit.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL