Takime të Presidentit të KOKSH dhe Zv. Ministrit të Arsimit dhe Sportit me Ministrin e Rinisë dhe Sportit të Turqisë dhe me përfaqësues të OBI

8 Gusht, 2022

Presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli dhe Zëvendësministër i Arsimit dhe Sportit, z. Endrit Hoxha në një takim me Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, Ministër i Rinisë dhe Sportit të Republikës së Turqisë si dhe Kryetar i Lojërave të Solidaritetit Islamik “Konya 2021”, si dhe me përfaqësues të tjerë nga “Organizata e Bashkëpunimit Islamik”.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL