Takim me delegacionin pjesëmarrës në EYOF Banska

21 Korrik, 2022

Presidenti i KOKSH-it, z. Fidel Ylli dhe sekretari i përgjithshëm z. Gerti Shima takuan anëtarët e delegacionit shqiptar që do të marrin pjesë në “European Youth Olympic Festival”.

Me trajnerët dhe sportistët u nënshkruan kontratat e pjesëmarrjes, ndërkohë që KOKSH ka marrë të gjitha masat organizative për eventin. Ekipi do të ketë edhe një mjek të specializuar përgjat gjithë qendrimit në Banska Bystrica. Shqipëria përfaqësohet me 11 sportistë në 6 disiplina: atletikë, badminton, çiklizëm, xhudo, not dhe tenis.

“ European Youth Olympic Festival” do të zhvillohet në Banska Bystrica të Sllovakisë nga 24 deri 30 korrik 2022.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL