Presidenti i KOKSH, Z. Fidel Ylli dhe Sekretari i Përgjithshëm, Gerti Shima morën pjesë në ceremoninë e ndarjes së çmimeve në eventin TIRANATHLON

30 Maj, 2022

Presidenti i KOKSH Fidel Ylli dhe Sekretari i Përgjithshëm Gerti Shima morën pjesë në ceremoninë e ndarjes së çmimeve në eventin TIRANATHLON që u zhvillua këtë fundjavë në kryeqytet nga Bashkia Tiranë dhe Ambasada Greke.

Sportistët nga 15 vende të botës zhvilluan garën sportive në not, vrap dhe çiklizëm në Liqenin e Farkës, të ndara në dy kategori:

OLYMPIC DISTANCE – 1.5km not / 40km ciklizëm/ 10 km vrap

SPRINT DISTANCE – 0.75km not / 20km ciklizëm / 5 km vrap

Në përfundim të garave u ndanë çmimet per vendin e parë të dytë dhe të tretë në kategoritë përkatëse për femra dhe meshkuj.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL