Nelia Kabetaj debuton në Kampionatin Europian të “Ҫiklo-Kros”

8 Nëntor, 2022

Nelia Kabetaj, ҫiklistja e talentuar shqiptare debuton në Kampionatin Europian të “Ҫiklo-Kros-it” në Nemur, Belgjikë.

Për Shqipërinë kjo ishte pjesëmarrja e parë në këtë disiplinë, kategoria “Junior”.

Fatkeqësisht, Nelia nuk e mbylli dot garën për shkak të një defekti, duke u detyruar të vrapojë me biçikletën në sup për rreth 1 km deri në bokse.

“Ҫiklo-Kros-i” është një disiplinë të cilën FSHҪ ka si qëllim ta promovojë më tej në Shqipëri, duke shpresuar që përveç Nelia Kabetajt, Shqipëria të përfaqësohet edhe nga çikliste të tjera.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL