Luiza Gega thyen përsëri rekord Kombëtar

25 Maj, 2022

Ne kampionatin Kombetar te zhvilluar ne Elbasan, Luiza Gega thyen përsëri rekord Kombëtar.

Koha e re ne disiplinen 3000m – 8.46.61.

Koha rekord e meparshme 8.53.78.

Luiza ne kete aktivitet u shpall kampione me disiplinat 3000m dhe 5000m. Njekohesisht shpallet Sportistja me e mire e Aktivitetit per te 12 vit rradhazi.

Aktualisht Luiza eshte kualifikuar te marr pjese ne garat Lojrat Mesdhetare Oran – Kampionati Boteror i Atletikes si dhe Kampionati Europian i Atletikes ne Munich.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL