Franko Burraj vendos rekord të ri kombëtar, në Kampionatin e Atletikës për të Rritur

25 Maj, 2022

Në qytetin e Elbasanit, gjatë datave 23 dhe 24 maj u zhvillua Kampionati Kombëtar i Atletikës për të Rritur, ku spikati talenti i atletikës shqiptare, Franko Burraj.

Burraj arriti të triumfonte 2 herë në “Elbasan Arena”, në garën 400m me rezultatin 47”44 (47 sekonda e 44 të qindëtat) dhe në garën 200m me kohën 21”29, ku arriti të vendoste një rekord të ri kombëtar, duke e përmirësuar kohën e mëparshme e cila ishte 21”45, rekord i cili ishte vënë po nga ai.

Franko Burraj është një atlet me perspektivë të madhe, ku deri më tani ka arritur të marrë disa medalje ndërkombëtare, si dhe është mbajtës i rekordit të garave 400m në salla të hapura, me kohën 46”48 dhe 400m në salla të mbyllura, me kohën 46”83.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL