Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015”- Atletika

14 Maj, 2015

Shqiperia do te perfaqesohet ne Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015” ne sportin e Atletikes me 15 sportiste.
Ne keto lojera eshte i perfshire njekohesisht dhe Kampjonati Europian i Atletikes ( Liga 2-te dhe Liga 3-te)
Ne vazhdim skedat e tyre.

Baku Gega (AT)

 

Baku Urshini (AT)

Baku Stillo (AT)

 

Baku Qosja (AT)

Baku Burda (AT)

 

Baku Kellezi (AT)

 

Baku Kryezu (AT)

 

Baku Shestani (AT)

Baku Hoxha (AT)

 

Baku Mino (AT)

 

Baku Rrashi (AT)

 

Baku Hallunej (AT)

 

Baku Smajlaj (AT)

 

Baku Marashi (AT)

 

Baku Edison Muco (AT)

 

 

 

 

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL