HyrjeKategoria

Blog

Një ditë përpara ceremonisë së hapjes të të parave Lojëra Evropiane në Baku, Presidenti i Komitetit Olimpik Evropian, Patrick Heckey foli me entuziazëm për gjithçka Azerbajxhani ka realizuar në vetëm 30 muaj. Një investim spektakolar rrit pritshmërinë mbi premierën e këtij evenimenti kontinental. Madje ai deklaroi se Azerbajxhani është gati edhe për të mirëpritur Lojërat...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL