Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015” – CIKLIZEM

13 Maj, 2015

Shqiperia do te perfaqesohet ne Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015” ne sportin e CIKLIZMIT

me ciklistet Eugert Zhupa, Redi Halilaj dhe trajner Dashamir Rama .

Baku Zupa (CY)

 

Baku Halilaj (CY)

 

Baku Rama (CY coach)

 

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL