Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015” – NOT

12 Maj, 2015

Shqiperia do te perfaqesohet ne Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015” ne sportin e Notit me

notaret Diana Basho dhe Franc Aleksi, me trajner Arian Fetishaj.

Ne vazhdim Skedat e tyre

Baku Basho (Sw)

Baku Aleksi (Sw)

Baku Fetishaj (Sw Coach)

 

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL