Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015”- JUDO

12 Maj, 2015

Shqiperia do te perfaqesohet ne Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015” ne sportin  e JUDOS

me sportist Igli Ramosacaj dhe trajner Erind Cara.

Ne vazhdim po japim skedat per secilin nga sportistet dhe trajnerin

 

Baku Ramosacaj (JU)

Baku Cara (JU coach)

 

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL