KOKSH mirenjohje per mbeshtetesit e paralimpistit Haki Doku

26 Tetor, 2012

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar i jep targetat e Mirenjohjes z. Roberto Rancilio, Administratori i Klubit Sportiv Rancilio , Parabiagio dhe z. Vittorio Bonnissi-trajneri per Kontributin e dhene ne mbeshtetje te sportistit Paralimpik z. Haki Doku, si sportisti i pare shqiptar qe ka marre pjese ne Lojerat Paralimpike Londer 2012.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL