HyrjeKategoria

Blog

Për tre ditë, të rinjtë me dhe pa aftësi të kufizuara intelektuale janë mbledhur në Tiranë në një samit dedikuar sportit dhe gjithëpërfshirjes së atletëve të “Special Olympics”. Presidenti i Komitetit Olimpik, z. Fidel Ylli, në fjalën përshëndetëse gjatë këtij eventi vuri theksin tek njerëzit me aftësi ndryshe. Aktiviteti i organizuar nga “Special Olympics Albania”...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL