KOKSH dhe Bashkia Lezhë festuan ditën olimpike ndërkombëtare

24 Qershor, 2022

KOKSH dhe bashkia Lezhë festuan të enjten në mbrëmje, ditën olimpike ndërkombëtare.

Në një mbrëmje të organizuar nga pushteti lokal nën kujdesin e kryetarit z. Pjerin Ndreu dhe akademisë olimpike, i ftuar ishte edhe kreu i komitetit olimpik, zoti Fidel Ylli.

Veç koncertit festiv, demonstruan në sporte të ndryshme dhjetëra fëmijë e të rinj.

Presidenti i KOKSH, z. Ylli, në fjalën e tij vuri theksin te rëndësia e të marrit me sport.

Kryetari Nredu gjatë fjalës së tij tha se Bashkia Lezhë do të përkrahë sportin dhe lëvizjen olimpike.

Dita olimpike ndërkombëtare është festuar në disa qytete të Shqipërisë.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL