Shqipëria, qendra e Peshëngritjes Botërore

26 Qershor, 2022

U zhvillua në Tiranë Kongresi i Jashtëzakonshëm Zgjedhor i Federatës Botërore të Peshëngritjes. Në këtë kongres special u zgjodh presidenti i ri i Federatës si dhe Organet Drejtuese të IWF-së.

Mohammed Hasan Jalood Alshammari është presidenti i Federatës Botërore të Peshëngritjes. Kongresi i zhvilluar në Tiranë zgjodhi irakenin në krye të shtangës. Zëvendëspresidentë janë emëruar Ursula Papandrea, Doris Marrero, Attila Adamfi, Peter Krol dhe Pirro Dhima.

Gjithashtu, gjatë ditës së diel Kongresi i Peshëngritjes zgjodhi edhe anëtarët e Bordit të Federatës dhe organet e tjera.

Kronikë e mbrëmjes falënderuese për delegacionet e mbi 150 vendeve të botës, të cilat e zhvilluan Kongresin Zgjedhor të Federatës Botërore të Peshëngritjes në Shqipëri.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL