Oraret e garave, 25 Korrik, EYOF Banská

24 Korrik, 2022

Oraret e garave për datën 25 Korrik 2022 në EYOF Banská Bystrica 2022.

Ekipi Shqiptar në ceremoninë e hapjes së EYOF Banská Bystrica 2022.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL