Të reja, 25 Korrik

25 Korrik, 2022

Shqipëria nisi aventurën në EYOF.

Në Badminton, Gjergji Pili në garën e tij të parë në kategorinë “individual” nuk e mundi dot kundërshtarin e tij, Mateus Golas.

Të pranishëm në garë ishin edhe Presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli dhe Sekretari i Përgjithshëm, z. Gerti Shima.

I urojme fat për garën e radhës në kategoritë individual (edhe 2 gara ) dhe double.

Noti vazhdoi garimin e Shqipërisë, me 100 metra shpinë.

Gresi Koxhaku doli i 7-ti në baterinë e tij me kohën 1:02.62.

Arlis Muka dhe Amina Xhaferi ishin dy sportistët shqiptarë që garuan në turin e parë të tenis dyshe miks. Dyshja kuqezi u mund në dy sete nga çifti letonez.

Gara e fundit për ditën e sotme ishte në Atletikë.

Alesia Dauti garoi në 400 metra. Sportistja shqiptare zuri vendin e pestë në baterinë e dytë të kualifikueseve. Dauti në pistë regjistroi kohën 59.25.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL