Asambleja e Përgjithshme Zgjedhore pasqyrohet në mediat ndërkombëtare

14 Nëntor, 2022

Mediat ndërkombëtare i kanë dhënë një hapësirë të veçantë Asamblesë së 27-të Zgjedhore të Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, të zhvilluar 29 tetorin e shkuar, në Tiranë.

Kështu, faqja e ANOC (Shoqata e Komiteteve Olimpike Kombëtare), “anocolympic.org”, faqja e EOC (Komitetit Olimpik Europian), “mailchi.mp” dhe “insidethegames.biz” i kanë kushtuar nga një artikull ngjarjeve të fundit në KOKSH, zgjedhjen e katër anëtarëve të Komitetit Olimpik, formimin e KAS-it shqiptar dhe nderimin e dy personaliteteve, z. Gazmend Çaçi e z. Gjergj Ruli.

 

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL