HyrjeKategoria

Lojërat Mesdhetare të Plazhit

Patras 2019

9 Dhjetor, 2020

DATAT 25/08 – 31/08 VENDI Greqia (GRE) ATLETËT 35 MEDALJET 🥉 x1 Përshkrim Patras 2019 është edicioni i 2-të i Lojërave të Plazhit Mesdhetar. Ngjarja mirëpriti 700 atletë nga 13 kombe të ndryshme. U organizuan gjithsej 11 sporte: Akuatlon (multisport), hendboll plazhi, futboll plazhi, tenis plazhi, volejboll plazhi, mundje plazhi, gara me oqeane kanoe, notim...

Pescara 2015

9 Dhjetor, 2020

DATAT 28/08 – 06/09 VENDI Italia (ITA) ATLETËT NA MEDALJET 🥉 x1 Përshkrim Pescara 2015 është edicioni i parë i Lojërave Mesdhetare të Plazhit. Ngjarja mirëpriti 900 atletë nga 24 kombe të ndryshme. U organizuan gjithsej 11 sporte: Akuatlon (multisport), hendboll plazhi, futboll plazhi, tenis plazhi, volejboll plazhi, mundje plazhi, gara me oqeane kanoe, notim...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL