Pescara 2015

DATAT

28/08 – 06/09

VENDI

Italia (ITA)

ATLETËT

NA

MEDALJET

🥉 x1

Përshkrim

Pescara 2015 është edicioni i parë i Lojërave Mesdhetare të Plazhit. Ngjarja mirëpriti 900 atletë nga 24 kombe të ndryshme. U organizuan gjithsej 11 sporte: Akuatlon (multisport), hendboll plazhi, futboll plazhi, tenis plazhi, volejboll plazhi, mundje plazhi, gara me oqeane kanoe, notim në det, not në ujë të hapur, vrapim plazhi vozitje, ski uji.
Medaljen e bronztë e fitoi atleti i Mundjes në Plazh Osman HAJDARI (80 kg).

Më shumë informacion në lidhje me rezultatet e Lojërave: www.cijm.org

2015 Pescara

Bëhuni një partner olimpik


MË SHUMË

Lajme

Më shumë rreth lojërave


MË SHUMË LAJME

MË SHUMË RRETH…

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL