Patras 2019

DATAT

25/08 – 31/08

VENDI

Greqia (GRE)

ATLETËT

35

MEDALJET

🥉 x1

Përshkrim

Patras 2019 është edicioni i 2-të i Lojërave të Plazhit Mesdhetar. Ngjarja mirëpriti 700 atletë nga 13 kombe të ndryshme. U organizuan gjithsej 11 sporte: Akuatlon (multisport), hendboll plazhi, futboll plazhi, tenis plazhi, volejboll plazhi, mundje plazhi, gara me oqeane kanoe, notim në det, not në ujë të hapur, vrapim plazhi vozitje, ski uji. Këtë edicion, Shqipëria renditet në vendin e 7-të.
Medaljen e artë e fitoi atleti i Mundjes në Plazh, Paris KAREPI (+ 90 kg).

Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.mbgpatras2019.gr

2019 Patras - Beach Games

Sportistët tanë

Heronjtë tanë mesdhetarë


më shumë sportistë

Bëhuni një partner olimpik


MË SHUMË

Lajme

Më shumë rreth lojërave


MË SHUMË LAJME

MË SHUMË RRETH…

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL