Tarragona 2018

DATAT

22/06 – 01/07

VENDI

Spanja (ESP)

ATLETËT

41

MEDALJET

🥇 x1  / 🥈 x1

Përshkrim

Tarragona 2018 është edicioni i 18-të i Lojërave Mesdhetare dhe pjesëmarrja e 9-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 4,541 atletë nga 26 kombe të ndryshme. Gjithsej u organizuan 28 sporte. Nga ky edicion, Triathlon janë shtuar në programin e Lojërave dhe dy sporte u kthyen në program: Kuaj dhe Golf. Medaljen e artë e fitoi atletja e Atletikës Luiza GEGA në kategorinë 3000 m Steeples (9’27 “73). Medaljen e argjendtë e fitoi atleti i Boksit Krenar ZENELI në kategorinë nën 56 kg.

Më shumë informacion në lidhje me rezultatet e Lojërave: www.cijm.org

2018 Tarragona

Sportistët tanë

Heronjtë tanë mesdhetarë


më shumë sportistë

Bëhuni një partner olimpik


MË SHUMË

Lajme

Më shumë rreth lojërave


MË SHUMË LAJME

MË SHUMË RRETH…

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL