Mersin 2013

DATAT

20/06 – 30/06

VENDI

Turqia (TUR)

ATLETËT

50

MEDALJET

🥇 x3  / 🥈 x2  /🥉 x4

Përshkrim

Mersin 2013 është edicioni i 17-të i Lojërave Mesdhetare dhe pjesëmarrja e 8-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2,994 atletë nga 21 vende të ndryshme. Gjithsej u organizuan 27 sporte. Nga ky edicion, sportet me aftësi të kufizuara janë integruar plotësisht në Not dhe Atletikë. Për herë të parë, Badminton janë shtuar në programin e Lojërave. Për këtë edicion, ngjarja e Shigjetarisë u kthye por nuk kishte asnjë ngjarje të Golfit dhe Kuajve. Medaljet u fituan në Atletikë, Peshëngritje dhe Mundje: Luiza GEGA (1500m), Daniel GODELLI (69 kg), Romela BEGAJ (58 kg), Ervis TABAKU (85 kg), Egzon SHALA (96 kg – stil i lirë)

Më shumë informacion në lidhje me rezultatet e Lojërave: www.cijm.org

2013 Mersin

Sportistët tanë

Heronjtë tanë mesdhetarë


më shumë sportistë

Bëhuni një partner olimpik


MË SHUMË

Lajme

Më shumë rreth lojërave


MË SHUMË LAJME

MË SHUMË RRETH…

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL