Singapour 2010

DATAT

14/08 – 26/08

VENDI

Singapor (SGP)

ATLETËT

4

Përshkrim

Singapour 2010 është edicioni i parë i Lojërave Olimpike Verore të Rinjve. Koncepti i kësaj ngjarjeje është krijimi i Lojërave Olimpike por vetëm për atletët e moshës 15 deri në 18 vjeç. Ngjarja mirëpriti 3.524 atletë nga 204 vende të ndryshme. Një total prej 26 sportesh u organizuan, të shpërndara në 201 ngjarje.
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.olympics.org

Singapore_2010_logo

Bëhuni një partner olimpik


MË SHUMË

Lajme

Më shumë rreth lojërave


MË SHUMË LAJME

MË SHUMË RRETH…

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL