Paris 2024

DATAT

26/07 – 11/08

VENDI

France (FRA)

ATLETËT

x

Përshkrim

Paris 2024 do të jetë edicioni i 33-të i Lojërave Olimpike Verore dhe pjesëmarrja e 10-të për Shqipërinë. Vizioni i Paris 2024 dëshiron të jetë sa më vizionar dhe miqësor me mjedisin sa të jetë e mundur: përdorni 95% të ndërtesave ekzistuese, i bëni Lojërat të arritshme vetëm me transport publik, përdorni vetëm energji të rinovueshme … Kjo strategji ndjek trendet e Synimeve të Zhvillimit të Qëndrueshëm të KB .
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.paris2024.org
Datat e Lojërave Paraolimpike: 28/08 – 08/09

2024 Paris

Bëhuni një partner olimpik


MË SHUMË

Lajme

Më shumë rreth lojërave


MË SHUMË LAJME

MË SHUMË RRETH…

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL