Nanjing 2014

DATAT

16/08 – 28/08

VENDI

Republika Popullore e Kinës (CHN)

ATLETËT

7

Përshkrim

Nanjing 2014 është edicioni i 2-të i Lojërave Olimpike Verore të të Rinjve. Ngjarja mirëpriti 3.579 atletë nga 203 vende të ndryshme. Një total prej 28 sportesh u organizuan, të shpërndara në 222 ngjarje. Atë vit, dy sporte hynë në programin e Lojërave Olimpike Rinore: Golf dhe Rugby (Rugby Sevens).
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.olympics.org

nanjing 2014

Sportistët tanë

le të shkojmë në Olimpiadë!


më shumë sportistë

Bëhuni një partner olimpik


MË SHUMË

Lajme

Më shumë rreth lojërave


MË SHUMË LAJME

MË SHUMË RRETH…

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL