Athens 2004

DATAT

13/08 – 29/08

VENDI

Greqia (GRE)

ATLETËT

7

Përshkrim

Sydney 2000 është edicioni i 28-të i Lojërave Olimpike Verore dhe pjesëmarrja e 5-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 10.625 atletë nga 201 vende të ndryshme. Një total prej 40 sportesh u organizuan, të shpërndara në 301 ngjarje. Nuskat e Lojërave përfaqësonin dy perënditë e Olimpit: Phoebos dhe Athina. Ata simbolizuan lidhjen midis Lojërave Antike dhe Lojërave Moderne.
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.olympics.org
Datat e Lojërave Paraolimpike: 17/09- 28/09

2004 Athens

Bëhuni një partner olimpik


MË SHUMË

Lajme

Më shumë rreth lojërave


MË SHUMË LAJME

MË SHUMË RRETH…

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL