Beijing 2008

DATAT

08/08 – 24/08

VENDI

Republika Popullore e Kinës (CHN)

ATLETËT

11

Përshkrim

Pekini 2008 është edicioni i 29-të i Lojërave Olimpike Verore dhe pjesëmarrja e 6-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 10.942 atletë nga 204 vende të ndryshme. Një total prej 41 sportesh u organizuan, të shpërndara në 302 ngjarje. Atë vit, dy sporte të reja u shtuan në programin Olimpik: not në maratonë 10 km dhe BMX.
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.olympics.org
Datat e Lojërave Paraolimpike: 06/09 – 17/09

2008 Beijing

Sportistët tanë

le të shkojmë në Olimpiadë!


më shumë sportistë

Bëhuni një partner olimpik


MË SHUMË

Lajme

Më shumë rreth lojërave


MË SHUMË LAJME

MË SHUMË RRETH…

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL