Urime Kombetares Kuq e Zi te Futbollit

25 Mars, 2013

KOKSH shpreh urimet dhe emocionet pozitive per Kombetaren e Futbollit, per ate fitore te denje dhe te merituar kunder Norvegjise. Sporti eshte mjeti me i mire per te treguar vlerat. Nen frymen e fair-play dhe vlerave te treguara ne fushe nga futbollistet apo sportiste te tjere ne sporte te tjera, cdo shqiptar ndjehet krenar kur sporti Shqiptar perfaqesohet denjesisht.

Le te inkurajojme te gjithe kombetaren tone te futbollit te vijoje rrugen e nisur dhe pretenduar nje kualifikim te mundshem per Kupen e Botes Brazil 2014.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL