U zhvillua në Berat trajnimi teoriko-praktik i projektit “Ekipet Sportive”

11 Korrik, 2022

Në Berat ishte ndalesa e radhës e trajnuesve të projetit “Ekipet Sportive 2022”. Mësues të edukimit fizik, mjekë dhe trajnerë, që do të marrin pjesë në projekt, u specializuan për mënyrën e matjeve mediko-morfo-funksionale.

Veç trajnimit të pranishmit u çertifikuan si pjesë e projektit që ndërton ekipe sportive basketbolli dhe volejbolli në çdo shkollë të qarkut.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL