Thomas Bach, zgjidhet Presidenti i IOC

10 Shtator, 2013
Thomas Bach Presidenti i ri i Komitetit Olimpik Nderkombetar (IOC). Ai u zgjodh sot mbas nje votimi te anetareve te IOC ne Sesionin e 125 i cili u zhvillua ne Buenos Aires, Argjentine. Ne gare ishin 6 kandidate per postin e Presidentit te IOC.

Per me shume ndiqni:
http://www.olympic.org/news/thomas-bach-elected-new-ioc-president/208945

Gjithashtu gjate Sesionit te 125 te IOC, anetaret e IOC moren nje sere vendimesh te rendesishme si:

  • Percaktimin e qytetit qe do te prese Lojrat Olimpike 2020 te cilen e fitoi Tokjo
  • Percaktimin e futjes sportit kandidat ne Programin Olimpik 2020 dhe 2024, te cilen e fitoi sporti i Mundjes.
  • Zgjedhja e Presidentit te IOC

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL