Thirrje për aplikime: Menaxher/e Projekti

11 Prill, 2022

KOKSH është në kërkim të personave të motivuar dhe të apasionuar për t’iu bashkuar ekipit tonë në pozicionin Menaxher/e Projekti.

Përshkrim i përgjithshëm

Menaxheri Projektit do të duhet të marrë përsipër përgjegjësitë për menaxhimin e projekteve, në të gjitha aspektet: teknike, financiare, administrative, sipas afateve e procedurave të përcaktuara të organizatës.

Për më shumë informacion ju ftojmë të shfletoni njoftimin e plotë:

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL