Njoftim për pozicion gazetar/e

22 Prill, 2022

KOKSH është në kërkim të një gazetari/ gazetareje të kualifikuar për t’iu bashkuar stafit të projektit “Ekipet Sportive 2022”. Objektivi kryesor i pozicionit do të jetë krijimi dhe raportimi i lajmeve dhe i transmetimeve të aktiviteteve të projektit, të cilat përfshijnë por nuk kufizohen me shkrim të artikujve sportivë, zhvillim intervistash sportive, komentim eventesh sportive, etj. Puna e gazetarit/ gazetares parashikohet të zhvillohet në terren dhe në studio.

Për më shumë shfletoni njoftimin e plotë:

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL