Sporti dhe Gjuha Angleze

30 Shtator, 2013

 Promovim

Me pjesemarrjen e perfaqesuesve te 6 federatave sportive startojne sot kurset e organizuara ne kuader te Projektit “Sporti dhe gjuha angleze”, iniciative e KOKSH ne bashkepunim me British Council. Pjesemarresit jane trajner, sportiste dhe drejtues te federatave.

Ne pranine e perfaqesuesve te British Council dhe drejtuesve te KOKSH, Anetar te Komitetit Ekzekutiv , Drejtues te Federatave pjesemarrese, u be promovimi i projektit.

Ne fjalen e tij, Presidenti i KOKSH z. Viron Bezhani theksoi se: – “KOKSH po realizon me kete projekt inisiativen e pare ne rajon. Deri tani asnje Komitet Olimpik nuk ka investuar ne kete drejtim.Uroj qe ky trajnim te jete aq i sukseshem sa te mund te ndiqet dhe nga shume te tjere”

Promovim1 Promovim2

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL