Shqipëria kthehet nga Lojërat e Solidaritetit Islamik “Konya 2021” me një argjend në mundje

20 Gusht, 2022

Shqipëria kthehet nga Lojërat e Solidaritetit Islamik “Konya 2021” me një argjend në mundje.

Zelimkhan Abakarov përsëriti veten pas Lojërave Mesdhetare “Oran 2022”. Për fat të keq, mundësi tjetër Islam Dudaev nuk mundi të futej në zonën e podiumit.

Përsa i përket sporteve të tjera, paraqitje pozitive në çiklizëm me Mikel Demirin, i pesti në garën e rrugës.

Edhe në atletikë, taekwondo, karate, ping-pong, xhudo e not paraqitja ishte e mirë ndonëse synimi është që këta sportistë të përgatiten për kompeticione të tjera ndërkombëtare.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL