ASMC 2 – Se shpejti fillojne regjistrimet per Kursin e Avancuar per Menaxhimin Sportiv

6 Nëntor, 2012

 

Advanced Sport Management Course – ASMC – Kursi i Avancuar per Menaxhimin Sportiv

Per te gjithe personat e interesuar, KOKSH njofton se se shpejti do te fillojne regjistrimet per Kursin e Avancuar per Menaxhimin Sportiv – Edicioni i dyte.

Ne ditet ne vijim do te publikohet broshura me kriteret e regjistrimit per ASMC 2.

Qendroni ne kontakt me websitin tone dhe faqet tona sociale ne Facebook dhe Twitter.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL