QUIZ OLIMPIK

13 Maj, 2020

 Njoftim Quiz Olimpik

Njoftimin per zhvillimin e Quizit Olimpik online me platform google classroom
📌 📌📌 data 20 Maj 2020, 🕕 ora 12.30

♦️ ne quiz marrin pjese nxenesit e klasave V-IX
♦️cdo shkolle merr pjese me dy nxenes ( nje djale dhe nje vajze)
♦️quizi do te zhvillohet me date 20 Maj 2020
♦️deri me date 18 maj kordinatoret dhe shkollat do te dergojne ne ➡️mesenger ne faqen FB te KOKSH
➡️dy emrat e nxenesve per shkolle (nje djale dhe nje vajze)
➡️emrin e shkolles
🔽dy adresat e emailit me te cilat nxenesit do te regjistrohen ( preferohet adresa gmail)
➡️numer telefoni per te kontaktuar nese ka problem lidhja online.
🔵 Rezultatet e quizit do te shpallen direkt me perfundimin e tij.
🔵 Fitues do te jene dy : nje djale dhe nje vajze. Fituesi do te jene ata qe grumbullojne numrin me te madh te pikeve .
🔵Per fituesit KOKSH do te jape Certifikate dhe nga nje komplet tuta te Ekipit Olimpik, si dhe certificate per mesuesin dhe shkollen.
🔶Suksese dhe te fitoj me i miri!

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL