Posterat e Ekipit Olimpik Shqiptar “Rio 2016”

11 Korrik, 2016

Posterat Albania-1


LUIZA GEGA – Atletike (3000m/pengesa)

Poster Luiza-2


IZMIR SMAJLAJ – Atletike (Kercim se gjati)

Izmiri


NIKOL MERIZAJ – Not (100m Stil i lire)

Poster Nikol


SIDNI HOXHAJ – Not (50m Stil i lire)

Sidni


BRIKEN ÇALJA – Peshengritje (69 kg)

Brikeni


posterat-albania-vector_page_4

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL