Pjesëmarrja e ekipit shqiptar në “Lojërat e Solidaritetit Islamik – Konya 2021”

12 Gusht, 2022

Pjesëmarrja e ekipit shqiptar në “Lojërat e Solidaritetit Islamik – Konya 2021” është jo vetëm një mundësi e mirë për të qenë pjesë e garave dhe për të konkuruar me më të mirët nga e gjithë bota, por njëkohësisht një mundësi shumë e mirë për t’u njohur me komisionin e sportistëve si dhe aktivitetet dhe mbledhjet që Athlete365 (Komuniteti zyrtar për olimpistët dhe atletët elitarë), në bashkëpunim me ISSF Sports (Federata e Sporteve të Solidaritetit Islamik), organizojnë për të bërë të mundur që zëri i sportistëve të dëgjohet.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL