NJOFTIM PËR POZICION VAKANT “Inxhinjer Tekstil / Specialist Prokurimesh”

23 Shtator, 2022

Në kuadër të Projektit “Ekipet Sportive 2022”, projekt i financuar nga Buxheti i Shtetit, KOKSH, fton kondidatët e interesuar për të aplikuar për pozicionin e punës “Inxhinjer Tekstil / Specialist Prokurimesh”.

Kandidatët e interesuar duhet t’i dërgojnë dokumentet e aplikimit deri më datë 28 Shtator 2022, ora 16.00, në adresën secretary.general@nocalbania.org.al, me subjekt: Aplikim për pozicionin Inxhinjer Tekstil / Specialist Prokurimesh “Ekipet Sportive 2022”.

Për më shumë shfletoni njoftimin e plotë:

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL