Federata Shqiptare e Qitjes organizoi kampionatin kombëtar miks

24 Shtator, 2022

Sot në poligonin e qytetit Studenti, Federata Shqiptare e Qitjes organizoi kampionatin kombëtar miks.

Sekretarja e federatës së qitjes, Eda Caushi tha se qëllimi i kësaj gare është promovimi i barazisë gjinore në sport.

Kampionia e Shqipërisë, Kristina Anxhara, përveç garës miks deklaroi se synimi i saj është botërori i tetorit.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL