NJOFTIM PËR POZICION “Specialist/e Logjistike për grup mediatik”

22 Prill, 2022

KOKSH është në kërkim të një Specialisti/eje të Logjistikës. Ky individ do të jetë përgjegjës për planifikimin, organizimin, koordinimin e operacioneve logjistike të lidhura me projektin, në funksion të grupit mediatik. Ky individ gjithashtu do të jetë përgjegjës për organizimin e transportit të njerëzve, materialeve, mirëmbajtjen e mjeteve
në përdorim, si dhe monitorimin e efektivitetit dhe kostove të transportit të brendshëm.

Për më shumë shfletoni njoftimin e plotë:

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL