NJOFTIM PËR POZICION “Menaxher/e për Rrjetet Sociale”

22 Prill, 2022

KOKSH është në kërkim të një Menaxher/eje të Rrjeteve Sociale. Ky individ do të jetë përgjegjës për menaxhimin dhe përmbajtjen e rrjeteve sociale të projektit. Ky person do të mbikëqyrë ndërveprimet e platformave sociale të projektit me publikun duke zbatuar strategjitë e përmbajtjes së platformave të mediave sociale si dhe
sipas një programacioni të përcaktuar prej tij/saj. Detyra të tjera përfshijnë analizimin e të dhënave të angazhimit onlinë, identifikimin e tendencave në ndërveprimet me audiecën, si dhe planifikimin e fushatave dixhitale për të ndërtuar audiencë. Ky individ do të angazhohet gjatë hartimit, përpilimit, dhe zbatimit të planit të marketingut dhe komunikimit të Projektit.

Për më shumë shfletoni njoftimin e plotë:

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL