NJOFTIM PËR POZICION “Specialist Marketingu”

22 Prill, 2022

KOKSH është në kërkim të një Specialist/eje Marketingu. Ky individ do të angazhohet gjatë hartimit, përpilimit, dhe zbatimit të planit të marketingut dhe promocionit të Projektit.
Ky person do të angazhohet gjatë hartimit, përpilimit, dhe zbatimit të fushatave promocionale të projektit si dhe do të kryejë komunikimet publike në emër të projektit me sponsora potencialë.

Për më shumë shfletoni njoftimin e plotë:

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL