NJOFTIM PËR POZICION “IT dhe Teknik Bazë për një Grup Mediatik”

22 Prill, 2022

KOKSH është në kërkim të një IT dhe Teknik Bazë për një Grup Mediatik. Ky individ do të jetë përgjegjës për përdorimin dhe funksionimin e pajisjeve të ndryshme mediatike, duke përfshirë pajisjet video, filmike, fotografike dhe audio. Objektivi i këtij pozicioni është të mbikëqyrë, të mirëmbajë ose të përdorë pajisje shumë teknike ose komplekse, të tilla si pajisjet multimediale, projektuese, kompjuterike dhe/ose aplikacione të ndryshme kompjuterike.

Për më shumë shfletoni njoftimin e plotë:

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL