KOKSH – Kurs Teknik per Trajneret e Mundjes

12 Shtator, 2012

KOKSH ne objektivat e tij per zhvillimin dhe trajnimin e burimeve njerezore ne sport do te mbeshtesi Federaten Shqiptare te Mundjes me nje projekt (Kurs Teknik per Trajnere) te financuar nga Solidariteti Olimpik. FILA Federata Boterore e Mundjes do te dergoje ne  datat 8-20 Tetor 2012 ne Shqiperi z. Andon Sheytanov Specialist nderkombetar nga Bullgaria i cili do te drejtoje Kursin Teknik per trajneret e sportit te mundjes.

Kurse te tilla KOKSH do ti mundesoje edhe per sportet e Xhudos, Taekwondos dhe Boksit te cilat jane ne proces finalizimi te percaktimit te specialisteve nderkombetare me Federatat Boterore perkatese.

 

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL