Certifikohen Trajneret e Peshengrtijes

17 Prill, 2014

Sot, ne ambjentet e Hotel Mondial, ne nje ceremoni te organizuar nga KOKSH jane shperndare certifikatat e Federates Boterore te Peshengritjes (IWF) per trajneret qe moren pjese ne kursin teknik ne peshengrtije mundesuar nga Solidariteti Olimpik dhe i drejtuar nga eksperti i Federates Boterore te Peshengrtijes z. David Rigert. Ne perfundim te ketij kursi 10 ditor, Federata Boterore ka derguar certifikatat e trajnereve qe perfunduan me sukses kete kurs dhe sot Presidenti i Komitetit Olimpik Kombetar Shqiptar z. Viron Bezhani dhe ai i Federates Shqiptare e Peshengrtijes z. Elez Gjoza, kane dhene nje konference per shtyp per te uruar se pari peshengrtiesit Erkand Qerimaj dhe Daniel Godelli (kampion dhe nenkampion ne Kampionatin Europian te Peshengrtijes zhvilluar ne Telaviv, Prill 2014) per rezultatet e arritura, si dhe per te premiuar trajneret duke i dhene nje rendesi te vecante trajnimit te specialisteve dhe trajnereve te ketij sporti.

DSC01659

 

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL