Turin 2006

DATAT

10/02 – 26/02

VENDI

Italia (ITA)

ATLETËT

1

Përshkrim

Torino 2006 është edicioni i 20-të i Lojërave Olimpike Dimërore dhe pjesëmarrja e parë për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2.508 atletë (përfshirë 1 atlet shqiptar) nga 80 vende të ndryshme. Një total prej 15 sportesh u organizuan, të shpërndara në 84 ngjarje.
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.olympics.org
Datat e Lojërave Paraolimpike: 10/03- 19/03

2006 Turin

Sportistët tanë

le të shkojmë në Olimpiadë!


më shumë sportistë

Bëhuni një partner olimpik


MË SHUMË

Lajme

Më shumë rreth lojërave


MË SHUMË LAJME

MË SHUMË RRETH…

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL